Aanmelding

Als u een bericht wilt sturen, een afspraak wil maken of als cliënt wilt inloggen, dan kunt u de gewenste optie kiezen op de site van Logicare via de onderstaande knop.

Intakegesprek

Het intake gesprek duurt 1,5 uur. In dit gesprek is ruimte voor kennismaking, het weergeven van je klacht of probleem en/of je wens en behoefte. Een belangrijke factor voor het slagen van een behandeling is het vertrouwen dat je hebt in (de relatie met) de therapeut (voel je een klik, vertrouw je erop dat je op de goede plek bent?). Na afloop van de intake plannen we een volgende afspraak als je dat wil. Deze vrijblijvendheid blijft in principe de gehele duur gelden, tenzij we zelf een ander vorm kiezen (van bijvoorbeeld een vooraf bepaald traject).

Behandeltraject

In de eerste behandelsessie zullen we gezamenlijk een behandelplan opstellen, zodat duidelijk voor je is wat je wil bereiken en wat je kunt verwachten. Voor het einde van het overeengekomen traject evalueren we de behandeling. Desgewenst kan je besluiten opnieuw doelen te stellen en het traject te vervolgen.

Evaluatie

Evaluatie van onze samenwerking vindt meestal vanzelf plaats op momenten die zich daartoe aandienen. Soms plannen we deze bewust in, zeker als we dat overeengekomen zijn.

Eigen risico, vergoeding, zorgverzekering

Er geldt geen eigen risico van minimaal 375 euro voor deze vergoeding, het eigen risico geldt alleen voor vergoeding vanuit het basispakket.

Voor exacte informatie over vergoeding van de zorg door jouw verzekeraar raad ik je aan contact op te nemen met je zorgverzekeraar. Vermeld daarbij altijd mijn AGB-code(s) en de beroepsvereniging, te vinden op de pagina Praktijkinfo .

Voor een overzicht van vergoedingen van Alternatieve geneeswijzen door de verschillende verzekeraars verwijs ik naar de zorgwijzer:
https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychosociale-therapie

In het geval van psychosociale therapie ontvang je een factuur die je desgewenst kunt declareren bij je zorgverzekeraar. Afhankelijk van de zorgverzekeraar en je pakket kun je (gedeeltelijke) vergoeding krijgen voor de sessies. Zie voor meer informatie zorgwijzer.nl  en houd mijn gegevens bij de hand.

Betaling

Afhankelijk van de vorm en afspraken die wij hebben gemaakt betaal je zelf de kosten ter plekke per sessie of maak je gebruik van een aangeboden pakket (als bijvoorbeeld een derde de kosten betaald). Het meest gangbaar is dat de kosten voor de behandeling per sessie met pin of contant betaald worden. En soms door een bankoverschrijving (achteraf).

Tarieven

De tarieven bij Opveeren veranderen onder invloed van oa inflatie en praktijkontwikkelingen. Per ingang van 01-06-2022 gelden de onderstaande tarieven:

Kennismakings-
gesprek

€150,-

75-90 minuten

Individuele
sessies

€150,-

75 minuten

Relatie-
therapie

€190,-

90 minuten

Zakelijke
coaching

€181,50 (incl. BTW)

75 minuten

  • Mijn ervaring is dat voor een werkzame en volledige sessie 75 minuten over het algemeen een prettige tijdsduur is. Mocht in de praktijk anders blijken dan sluit ik daar graag bij aan en kan ik deze algemene insteek eventueel herzien.
  • Over psychosociale therapie wordt geen BTW gerekend.
  • Coaching in opdracht van werkgever: €190 per sessie of €950 voor traject van intake en 5 sessies (die uiteraard altijd nog vervolgd kunnen worden indien gewenst)