Eetproblematiek

Opveeren biedt behandeling aan mensen die problemen ervaren rondom voeding/eten. Als er sprake is van een psychiatrische vorm van eetproblematiek, zoals ernstige anorexia of boulimia, dan is behandeling bij Opveeren onvoldoende toereikend en verwijs ik je naar de huisarts.

 

Eet je teveel of heb je eetbuien?

Worstel je met voeding?

Probeer je af te vallen of aan te komen, maar gaat dat niet naar tevredenheid?

Heb je behoefte aan extra ondersteuning en stimulans parallel aan de behandeling bij de diëtist?

Wil je werken aan je zelfbeeld, zodat je obsessie met eten verdwijnt?

Ben je een emotie-eter en wil je dat aanpakken?

Wil je genieten van eten zonder dat dat ten koste van je gezondheid gaat?

 

Meld je dan aan voor een psychologische behandeling en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Neem hier contact op.

 

Voor klanten van Dieetplaneet:

In samenwerking met en aanvulling op je behandeling bij de diëtiste kun je nu dubbel zo effectief werken aan het aanpakken van je probleem en/of wens. Je volgt een module van 5 sessies. In deze sessies kijken we op een andere manier en vanuit een andere invalshoek naar jouw hulpvraag. In deze module zal je gericht met jouw vraag aan de slag gaan. Tijdens de sessies zul je een gedeelte in diepe ontspanning doorbrengen en zo jouw natuurlijk innerlijk helend vermogen in werking stellen door middel van Klassieke Hypnotherapie. Na afloop van het traject zullen we e.e.a. evalueren en als je dat wilt de mogelijkheden tot een vervolg bespreken.