Tarieven

De tarieven bij Opveeren veranderen onder invloed van oa inflatie en praktijkontwikkelingen.

Voor iedereen die zich voor 01-06-2022 aangemeld heeft en voor de lopende behandelingen blijft het oude tarief gelden tot 31-12-2022.

Per ingang van 01-06-2022 gelden de volgende tarieven:

Kennismakingsgesprek/Intake (75-90 minuten) €120,-

Individuele sessies (75 minuten) €120,-

Relatietherapie (90 minuten) €145

Mijn ervaring is dat voor een werkzame en volledige sessie 75 minuten over het algemeen een prettige tijdsduur is. Mocht in de praktijk anders blijken dan sluit ik daar graag bij aan en kan ik deze algemene insteek eventueel herzien.

Over psychosociale therapie wordt geen BTW gerekend.

Zakelijke coaching: €145,20 inclusief BTW (€25,20) per sessie (75 min.) 

Coaching in opdracht van werkgever: €190 per sessie of €950 voor traject van intake en 5 sessies (die uiteraard altijd nog vervolgd kunnen worden indien gewenst)

 

Aanrader voor werkgevers en werknemers!

Het pakket Psychologische flexibiliteit (waaronder persoonlijk leiderschap en effectiviteit): €2000 voor intake, 8 sessies (online of live) en online begeleiding via een interactieve app.

 

Zakelijke tarieven, bijv. in het kader van deskundigheidsbevordering, onderwijs of voorlichting: Op aanvraag

 

Contact en gegevens

 

Vergoeding

De kosten van je traject kun je wellicht declareren bij je zorgverzekeraar. De zorg wordt eventueel vergoed vanuit de aanvullende verzekering onder Alternatieve Geneeswijzen. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je polis en aanvullende pakket. 

Er geldt geen eigen risico van minimaal 375 euro voor deze vergoeding, het eigen risico geldt alleen voor vergoeding vanuit het basispakket.

Voor exacte informatie over vergoeding van de zorg door jouw verzekeraar raad ik je aan contact op te nemen met je zorgverzekeraar. Vermeld daarbij altijd mijn AGB-code(s) en de beroepsvereniging, te vinden op Contact en gegevens

Voor een overzicht van vergoedingen van Alternatieve geneeswijzen door de verschillende verzekeraars verwijs ik naar de zorgwijzer:  

http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychosociale-therapie