AANTREKKELIJK AANBOD?

Gezocht: oefencliënten

In het kader van mijn laatste opleidingsjaar ben ik op zoek naar oefencliënten.

1: oefencliënt Psychosomatiek

Psychosamtische klachten zijn klachten zoals (chronische) pijn klachten die niet medisch verklaard zijn, omgaan met pijn, spanningsklachten, hyperventilatie, rug/nek/schouder/hoofdpijn, migraine, Prikkelbare Darmsyndroom (PDS)

2: oefencliënt voor Regressietherapie

Breng een eigen probleem in, waarbij je het gevoel hebt dat (situaties uit) het verleden een rol speelt (spelen), of “een oud gevoel”. 

3: oefencliënten met willekeurige klachten

Klachten die met name geschikt zijn voor de Integratieve Psycotherapie zijn klachten door een intern conflict. 

Er kan op veel verschillende manieren sprake zijn van een intern conflict en ieder mens zal dit bij zichzelf kunnen herkennen. Er is bijvoorbeeld sprake van een intern conflict als je merkt dat je spreekt van 'aan de ene kant....(wil ik zus) en aan de andere kant...(wil/doe ik zo)'. Incongruentie tussen behoeften, gevoelens, gedachten, emoties en gedrag waar je last aan ondervindt duidt ook op een intern conflict. Daarnaast herkent iedereen wel de verschillende 'stemmetjes' die men hoort van zichzelf, bijvoorbeeld het zogenaamde engeltje en duiveltje op je schouder. Ook het werken met het zogenaamde Innerlijk Kind of de Volwassene past in deze vorm van therapie.

  • Samenwerking: Er zal een traject worden aangegaan van minstens 5 sessies. Tijdens een deel van deze sessies zal er een video-opname gemaakt worden. Uiteraard wordt deze video uiterst vertrouwelijk behandeld. De video-opname wordt enkel ingezet tijdens een supervisiebijeenkomst van de opleiding en als input voor het praktijkexamen. Daarna wordt de video-opname vernietigd.

    Kosten: Voor de sessies worden geen arbeidskosten in rekening gebracht en alleen een onkostenvergoeding voor de huur van de praktijkruimte van €25,- per sessie. Afhankelijk van je zorgverzekeraar en zorgpakket krijg je vergoeding voor deze kosten en zullen de sessies voor jou geheel gratis zijn.

    Vind je het leuk om op deze manier kennis te maken met Opveeren en Integratieve Psychotherapie? Of lijkt jou dit een toegankelijke manier om te profiteren van therapeutische gesprekken? Of wil je profiteren van dit voordelige aanbod? Meld je dan nu snel aan, voordat deze twee plekken al vergeven zijn.