Contact
Adres:
Postadres:
Beatrixaan 12
Bergen
1862 EA
Telefoonnummer:
(+31) 6 47 545 221
E-mail verzenden
(optioneel)
Overige informatie:

Agb-code zorgverlener: informeer hiernaar bij contact

Agb-code praktijk: informeer hiernaar bij contact

BTW ID code

Rek.nr.: NL 58 INGB 0006901399

t.n.v. V. Labrujere

 

  • De praktijk is telefonisch en per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bereikbaar. Tijdens cliëntgesprekken of wanneer u buiten mijn werkdagen belt krijgt u contact met de telefoonbeantwoorder. Spreek dan een boodschap in + een telefoonnummer en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld. Als de omstandigheden daar om vragen, kunt u in de avonduren teruggebeld worden.
    De praktijk is gevestigd op de Loudelsweg 6 met de ingang aan de voorkant. Direct bij binnenkomst betreedt u de wachtruimte. Ik kom u daar halen.
    De praktijk is bereikbaar met openbaar vervoer, auto en fiets. Direct voor de deur is een gereserveerde parkeerplek waar u gebruik van kunt maken als deze vrij is.
  • Maandagochtend. Woensdag 9u - 17u. Donderdag afwisselend vanaf 08:30u tot 21:30u. Vrijdagochtend.
  • Conform de regels worden gesprekken die u niet minimaal 24 uur van tevoren hebt afgezegd in rekening gebracht. De kosten voor een gemiste afspraak kunt u niet declareren bij de zorgverzekeraar. Een bericht van verhindering kunt u op elk tijdstip van de dag doorgeven.